Inspiration

PRIMO har gjort det nemt, hurtigt og sikkert at vælge lister. PRIMOs listekoncept er så omfattende, at enhver overgang i boligen ved gulv, væg, loft, dør, vindue, bordplade, skab osv. kan afsluttes elegant og effektivt med lister der passer i både størrelse, farve og udformning.

Du kan vælge at anvende samme design overalt, eller du kan vælge lister efter behov, opgave og rum.

PRIMO Lister kan følge buede vægge og skjule ledninger, de flækker ikke når du sømmer, de skal ikke males og de rådner eller misfarves aldrig.

PRIMObogen finder du her til venstre som pdf, og den kan også hentes i de fleste byggemarked, og giver et godt overblik over variationen indenfor PRIMO Lister, samt anvendelsen af de mange forskellige typer af lister.


PRIMO Cover(it) lednings- og kabelskjul til alle behov

I udviklingen af vores  kabellister arbejder vi  målrettet på at give listerne et elegant design, så de matcher den øvrige boligindretning. 


PRIMO skridsikre trappeforkanter

PRIMO trappeforkant giver dig en skridsikker og slidstærk løsning med eller uden lys til markering af trappetrin. Forkanten er ideel til steder med mange mennesker f.eks. biografer, diskoteker, restauranter og skoler, hvor der stilles store krav til slidstyrken.


PRIMO Lister i plast - Robuste, fleksible og hygiejniske

PRIMO’s sortiment omfatter et bredt udvalg af profiler indenfor enhver type standardlister - såvel hårde som bløde. Samtidig kan PRIMO også tilbyde special tilpasning af lister til projekter, hvor et specielt udtryk er målet. Lister fra PRIMO finder anvendelse overalt i byggeriet, fra boliger til hoteller, sygehuse, kontormiljøer, industri, biblioteker, skoler, institutioner, butikker etc.


Produktoversigt

Her får du det samlede overblik over Primos produkter - varenumre, farvemuligheder, mål, antal og meget mere.


Find nærmeste forhandler

PRIMO lister kan fås i en lang række danske byggemarkeder. Klik herunder og find en forhandler tæt på.

Find min nærmeste forhandler